5. tammikuuta 2017

Moskovanpataa


Kiitos tästä hyvästä ruoka reseptistä kuuluu yhdelle luokkatovereistani. Jotta ei ihan "Copy paste" käytettäisiin muutin vähän reseptiä kaapin sisältämien ainesten avulla.

Ainekset

n. 1kg naudanpaisti (suupaloiksi leikattuna)
2 sipulia (lohkoina)
1-2 valkosipulin kynttä (siivuina)
4 iso tl Dijon hunajasinappia
1-2 tl oreganoa
0,5 - 1tl smoked paprikajauhe
240 g smetana
160g sinihomejuusto
1-2 rkl vehnäjauho
6dl vettä
mustapippuri
(Cayenpippuri)
suola
öljy/voi

+ riisi/peruna
+viipaloitu punajuuri
+ persilija
+ homejuusto

Ohje

Kuulota sipuleita hennosti pannulla ja mausta pienellä suolalla ja pippurilla. Siirrä sipulit pataan.
Lämmitä pannu todella kuumaksi ja paista lihat kolmessa erässä antaen paistoväriä niihin. Mausta lihat mustapippurilla ja suolalla. Siirrä lihat pataan ja sekoita loput ainekset mukaan. Paista 175 asteessa 3 tuntia. Paista puolet ajasta kansi päällä. Tarjoile ruoka riisin tai perunan kera, ja viimeistele punajuurella, homejuustolla ja persilijalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti