3. lokakuuta 2015

Punajuurihomejuustokorianterikermapasta


Facebook: 5.elokuuta.2015

Facebook teksti: "Klubileipäni" raaka-aineiden ja ruokakeskustelun jälkeen JP:n kanssa sain inspiraation tähän ruokaan: Punajuuri homejuusto korianteri kermapasta, grillivihanneksilla ja paahdetuilla pekaanipähkinöillä. Pasta: Punajuuri (uunissa paahdettu ja maustettu oliiviöljy, balsamico, rosmariini, suola ja mustapippuri), homejuusto (Roquefort papillon), korianteri, kerma, sitruuna mehu/kuori ja mustapippuri. Grillivihannekset: Porkkana, kesäkurpitsa, kevätsipuli ja fenkoli (nopeasti grillattu ja maustettu suola, mustapippuri ja balsamico). Pastan viimeistelin vielä aurinkokuivatuillatomaateilla, korianterilla, paahdetuilla pekaanipähkinöillä ja tottakai parmesaanilla. Ruokajuomana oli valkoviini (Anselmann, Weisburgunder, trocken, 2014). Ps. Jos joku innostu laittaa tätä ni kokelkaa ilmakuivattuakinkkua kasvisten joukossa, itse unohdin laittaa niitä sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti