Facebook teksti:"Jälkkäriä
kermaisen pippuripastan jälkeen vieraille (sama pastaa kun tein
siskolle ja sen emännälle kyläillessä). Päärynä raparperihillo sorbettia
limellä ja mintulla maustettuna, baileys snapsin kera. Ainekset
sorbetissa: Päärynä, raparperihillo (äitin tänään tekemä), turkkilainen
jugurtti, baileys, minttu, limen kuori/mehu ja sokeri Ps. Yllättävän
hyvää tosta tuli. Toki parempaa tosta vielä saisi jos tekisi tohon limesokeria päälle."
Ohje:
Kuori päärynät ja leikkaa keskusta pois. Pakasta päärynän palaset, niin kauan että päärynän palaset jäätyvät. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa ja maistele itsellesi sopivaksi. Tarjoile vaikka lasissa ja viimeistel annos sokerilla (mielummin limesokerilla, jos vaan jaksaa tehdä), joka antaa kivaa purutuntumaa jälkiruokaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti