28. elokuuta 2015

Päärynäraparperihillokesorbettia



Facebook: 16.heinäkuuta.2015

Facebook teksti:"Jälkkäriä kermaisen pippuripastan jälkeen vieraille (sama pastaa kun tein siskolle ja sen emännälle kyläillessä). Päärynä raparperihillo sorbettia limellä ja mintulla maustettuna, baileys snapsin kera. Ainekset sorbetissa: Päärynä, raparperihillo (äitin tänään tekemä), turkkilainen jugurtti, baileys, minttu, limen kuori/mehu ja sokeri Ps. Yllättävän hyvää tosta tuli. Toki parempaa tosta vielä saisi jos tekisi tohon limesokeria päälle."
  
Ohje: 

Kuori päärynät ja leikkaa keskusta pois. Pakasta päärynän palaset, niin kauan että päärynän palaset jäätyvät. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa ja maistele itsellesi sopivaksi. Tarjoile vaikka lasissa ja viimeistel annos sokerilla (mielummin limesokerilla, jos vaan jaksaa tehdä), joka antaa kivaa purutuntumaa jälkiruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti