25. elokuuta 2015

Sinihomejuustokanakastiketta maustettuna rennolla ranteella ja neilikkakumina riisiä




Facebook 12.heinäkuuta.2015

Facebook teksti:"Vieraita kylässä. Laitoin vieraille perus sinihomejuustokanakastiketta ja neilikka kumina riisiä. Kanakastike maustettiin taas rennolla ranteella eli mitä nyt maustekaapista löytys. Ainekset olivat: Sinihomejuusto, sipuli, valkosipuli, juuri selleri, paprika, lime kuori/mehu, balsamicoviinietikka, chorizo makkara (from Barcelona), kuivattu timjami, oregano, smoked paprikajauhe, juustokumina, korianterin siemeniä, curry, kasvisliemi, ruokakerma, aurinkokuivattutomaatti, seeasmöljy, tuore basilika, valko- ja mustapippuri ja tottakai dijon hunajasinappia. Ps. Toi kuminalla ja neilikalla maustettu riisi toimi tässä loistavasti. Ja muute älkää todellakaan kyselkö mausteiden määrää tän reseptin kohdalla, ei mitää hajua enää."

Ps. Ja mausteiden määrällä ei ole tosiaan niin väliä. Kivasti aina piristää seuraavaa ruokahetkeä kun laittaa vähän eri määriä niitä.

Nelikkakuminariisi:
pitkäjyvänen riisi
kumina
neilikka
suola

Mittaa riisiä sopiva määrä syöjiä kohden ja lisää riisipaketin ohjeen mukaan kiehuvaa vettä joukkoon. Mausta heti riisi kuminalla, neilikalla ja suolalla, jotta varsinkin kuminan ja neilikan maku ehtii pehmetä riisiin. Kun riisi on kypsää, voit alkaa nauttimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti